Iulia Golgojan

Asociat

Iulia Golgojan este avocat în Baroul Bucureşti din anul 2013, licenţiată a Facultăţii de Drept- Universitatea Bucureşti, absolventă a Masterului de Drept internaţional şi european al afacerilor, organizat de Colegiul Juridic franco-român de studii europene și doctorand în cadrul Facultății de Drept – Universitatea București.

Urmare a unui stagiu desfăşurat în vara anului 2011, în cadrul programului de practică atractiv organizat de SCA ”Piperea & Asociații”, a fost aleasă colaborator part-time pe toată durata anului IV de studii.

Iulia îşi consolidează experienţa prin litigii de protecţia consumatorilor, drept civil şi contencios administrativ, dar şi prin consultanţa oferită în materie de drept comercial, drept civil şi drept fiscal. De asemenea, printre domeniile de specialitate de regăsesc dreptul Uniunii Europene şi drepturile omului.

În afara celor anterior menţionate, Iulia se specializează în materie de drepturi de autor şi insolvenţă, fiind coautor al articolului „Răspunderea participanţilor grupurilor de contracte la proba de foc a insolvenţei„ publicat în Curierul Judiciar nr. 6/2013.