SCA Piperea si Asociatii | Echipa

Echipa

Ștefania Daniela Ștefan

Asociat

Anul 2018 a fost prolific din punct de vedere profesional, deoarece, în acel an, m-am bucurat de o dublă reușită: am absolvit Facultatea de Drept – Universitatea București și am devenit avocat în cadrul Baroului București.

Astfel, reușeam să îmi împlinesc visul la care am aspirat aproape un deceniu, însă, odată cu admiterea, a început o altă etapă: doream să citesc mai multă doctrină, să analizez mai multă jurisprudență, să las experiențele prin care trec să mă șlefuiască, pentru ca mai apoi să le consider adevărate atuuri în exercitarea profesiei mele. Astfel, în vederea materializării dorinței, mi-a sărit în ajutor, la începutul anului 2021, minunata echipă „Piperea și Asociații”.

Trăsăturile mele definitorii, care m-au făcut remarcată în cadrul societății în care activez, sunt spiritul comunicativ, empatia față de oameni și caracterul plin de ambiție, care m-au ajutat să îmi aleg cu ușurință profesia, încă de la vârsta de 14 ani, când mă vizualizam înfăptuind dreptatea folosindu-mi abilitățile de persuasiune asupra părinților mei.

În cadrul societății, m-am implicat activ în multiple proiecte, care au reprezentat o adevărată provocare, dar care, în final, au reprezentat temelia carierei mele, ca avocat definitiv,  întrucât m-au ajutat să aprofundez domeniile de practică în care activez.

În prezent, asigur consultanță și reprezentanță juridică clienților în domenii precum: drept civil, drept comercial, insolvență, dreptul muncii și contencios administrativ și fiscal.

Principalul aport pentru omul care sunt astăzi a fost perseverența, dar și o dorință, poate uneori încăpățânată, de a reuși pe drumul ales, de a fi un om capabil și împlinit în societate.

În final, pentru a releva principalele mele calități ca avocat, voi menționa faptul că, în orice circumstanță, în mod permanent, am pus mare preț pe seriozitate, punctualitate și dorința de a obține cele mai bune soluții pentru clienți, indiferent de timpul și resursele alocate în vederea ajungerii la rezultatul mult așteptat.