Rebeca Dan

Asociat

Activitate profesională

Rebeca Dan este avocat în Baroul București, fiind specializată în litigii de drept comercial, drept civil, dreptul muncii, contencios administrativ, insolvenţă și arbitraj. De asemenea, are expertiză considerabilă în domeniul avocaturii de consultanță, în special în sfera dreptului comercial și a dreptului societăților comerciale.

În anul 2010 a participat la un stagiu de pregătire profesională în cadrul departamentului juridic al Băncii Europene de Investiții din Luxemburg.

Este absolventă a Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și a urmat cursurile de masterat în Dreptul Internațional al Afacerilor la Central European University din Budapesta. Rebeca deține și un Certificat de Drept Transnațional obținut ca urmare a absolvirii unui program de studiu la Universitatea din Geneva, Elveția. De asemenea, a beneficiat de o bursă de studii la Universitatea din Graz, Austria.

Este coautoare a lucrării “Codul insolvenței. Note. Corelații. Explicații” publicate în anul 2017 la Editura C.H. Beck și a lucrării ”Noul Cod de procedură Civilă. Note. Corelații. Explicații.” publicat în 2012 la Editura C.H. Beck.