SCA Piperea si Asociatii | Echipa

Echipa

Luiza Maria Hagiu

Asociat

Activitate profesională

Luiza-Maria Hagiu este avocat în Baroul Bucureşti din anul 2012 şi practician în insolvenţă, membru UNPIR din anul 2016, fiind specializată în litigii de drept civil, comercial, insolvenţă, contencios administrativ şi fiscal.

Licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității din București în anul 2011, Luiza şi-a consolidat cunoştinţele în domeniul Dreptului Internațional și al Uniunii Europene precum şi în domeniul Dreptului Fiscal, urmând cursurile de masterat organizate de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.

Luiza s-a alăturat echipei ”Piperea & Asociații” în luna octombrie a anului 2011 când a efectuat un stagiu de practică. Ulterior, după promovarea examenului de admitere în profesia de avocat, ea a dobândit calitatea de avocat colaborator în cadrul societății.

Este coautoare a lucrării “Codul insolvenței. Note. Corelații. Explicații” publicate în anul 2017 la Editura C.H. Beck și a lucrării ”Noul Cod de procedură Civilă. Note. Corelații. Explicații.” publicat în 2012 la Editura C.H. Beck.