SCA Piperea si Asociatii | Echipa

Echipa

Diana Procopiescu

Asociat

Am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în anul 2019, fiind admisă în același an în Baroul București. După ce am absolvit și cursurile masterului de Carieră Judiciară din cadrul aceleiași facultăți, m-am alăturat, în anul 2020, echipei Piperea și Asociații.

Pregătirea pentru activitatea profesională a început din timpul studiilor universitare, întrucât am urmărit în permanență să completez cunoștințele teoretice cu experiență practică, participând la procese simulate sau stagii de practică în societăți de avocatură.

Încă de la începutul colaborării cu echipa Piperea și Asociații, pe lângă pregătirea teoretică și experiențele practice, ambiția, profesionalismul,  atenția la detalii și creativitatea sunt pricipalele calitățile care mă ajută să identific cele mai bune soluții la problemele clienților, astfel încât să duc la bun sfârșit fiecare proiect încredințat.

Până în prezent am acumulat experiență în domeniul dreptului comercial, dreptului bancar și protecției consumatorilor, executării silite, precum și în vastul domeniu al dreptului civil. În acest sens, am oferit consultanță și reprezentare clienților care au beneficiat de prevederile Legii nr. 77/2016, celor care au fost implicați în proceduri de executare silită sau captivi în capcanele contractelor de credit, precum și persoanelor fizice sau juridice implicate în litigii din zona dreptului civil.

Toate experiențele de  până acum, atât cele personale, cât și cele profesionale, au contribuit la omul și avocatul care sunt astăzi. Cu toate acestea, un merit aparte îl are familia mea, care mi-a oferit încrederea și curajul că pot realiza tot ceea ce îmi propun.

Dacă ar fi să rezum toate cele de mai sus, aș spune doar:„ Țintește către lună, dacă nu vei reuși o să ajungi printre stele!”. Sunt cuvintele care îmi călăuzesc pașii, atât în avocatură, cât și în viață, întrucât îmi subliniază cele mai importante trăsături: ambiția și dorința de excelență.