SCA Piperea si Asociatii | Echipa

Echipa

Camelia Dolănescu

Asociat

Numele meu este Camelia Dolănescu și sunt membru al echipei SCA Piperea și Asociații încă din 2018, când am devenit avocat în Baroul București. În același an am absolvit Facultatea de Drept a Universității din București, iar în 2020 Masteratul de Dreptul Afacerilor din cadrul aceleiași facultăți.

Încă de la începutul carierei  de avocat m-am făcut remarcată prin dorința de a învăța și implicarea cu care răspund nevoilor clienților, căutând cele mai potrivite mecanisme juridice. Apreciez că nu există probleme fără rezolvare, iar cu implicare chiar și cele mai dificile întrebări își găsesc răspunsul.

În cadrul SCA Piperea și Asociații asigur consultanță și reprezentare juridică într-o gamă largă de domenii, cu accent deosebit pe dreptul civil și dreptul administrativ. Pasionată de dreptul comercial, îmi consolidez experiența reprezentând clienții pe întreg parcursul procedurii de insolvență și în litigiile de natură comercială.

Întrucât sunt într-o continuă perfecționare, urmăresc să mă implic în spețe complexe ce presupun o bună cunoaștere a mai multor domenii ale dreptului. De altfel, în întreaga mea activitate, am fost implicată într-un număr mare de proiecte din domenii diferite, inclusiv dreptul muncii și achiziții publice.

Dornică să capăt experiență, în timpul facultății am colaborat doi ani cu o cunoscută societate civilă profesională de executori judecătorești, unde a început dezvoltarea mea profesională, dobândind cunoștințe în domeniul executării silite.

De a lungul timpului am observat că am fost apreciată de clienții și colegii mei pentru seriozitatea, gândirea rapidă și abilitățile de comunicare excelente de care am dat dovadă în activitatea mea. Consider că acestea sunt elementele care mă definesc din punct de vedere profesional.