Tablou apocaliptic: Fara masuri anti-criza, economia romaneasca nu va ateriza fortat. Va intra cu totul in pamant

4b0e97147885c”Apocalipsa” dupa expertul Piperea: Daca nu se iau masuri urgente, economia explodeaza in februarie

Bancile ar putea intra in faliment sau se vor retrage din Romania, economia va intra in colaps, iar somajul si inflatia vor atinge cote fara precedent. Sunt estimarile pentru 2010 ale expertului Gheorghe Piperea, considerat ”parintele” legislatiei insolventei in Romania. El avertizeaza ca ”apocalipsa”’ ar putea veni in februarie, atunci cand bancile vor incepe sa execute silit peste 1 milion de rau-platnici.

Bancile si-au ascuns pierderile pana acum, sperand ca va trece criza. Cand vor trage linie, vor simti pe pielea lor fiorii reci ai falimentului.

Restul acestui articol, AICI.

Comentariile cititorilor

  1. marina stefan |

    eu una stiu ca legea este facuta pentru a fi respectata. din acest pdv, orice masura anticriza va fi un paleativ, atata vreme cat nu se merge adanc cu analiza temporal si cauzal pentru a identifica si sanctiona persoanele vinovate de aducerea in aceasta stare a romaniei. criza nu este un cataclism natural ci efectul deservirii socio-economice. acum 20 ani au fost impuscati in zi de Craciun 2 oameni, numitii Ceausescu, cap de acuzare fiind „subminarea economiei nationale. acum, dupa 20 ani, urmasii lor si urmasii urmasilor lor, politic vorbind, trebuie sa dea socoteala (inclusiv prin averile acumulate „licit”) pentru maniera dezastruoasa in care au administrat patrimoniul, resursele naturale, finantele. toti, fara exceptie. dupa al 2-lea razboi mondial a existat un proces de la Nuremberg. sa asteptam producerea unor fenomene similare celor antebelice care au generat epoca hitleristo-stalinista sau s-o prevenim? carpim si punem petice sau masuri radicale pentru asanarea societatii?

Lasati un raspuns

Trebuie sa fiti conectat pentru a posta un comentariu.