SCA Piperea si Asociatii | Echipa

Echipa

Cătălin Antonache

Partener Fondator

Partener fondator al SCA ”Piperea & Asociații”, Cătălin Antonache este avocat în Baroul București din anul 2002. Având o bogată experiență în litigii și arbitraj, reprezintă clienții în majoritatea tipurilor de cazuri civile și comerciale.

Aria sa de specialitate acoperă domenii precum insolvența, drept societar, drepturi reale, concurență, contracte civile și comerciale, contencios administrativ si fiscal, proceduri de executare silită.

Experiența sa profesională în cadrul procedurilor de insolvență include, printre altele, reprezentarea atât a debitorilor, cât și a creditorilor, reprezentarea membrilor organelor de conducere în cadrul acțiunilor în răspundere, reprezentarea debitorului/cocontractantului sau în cadrul acțiunilor în anulare, asistență juridică în procedura reorganizării judiciare si a falimentului.

Pe parcursul carierei sale, Cătălin a fost implicat in unele dintre cele mai importante proiecte ale societății, gestionând cu succes tranzacții cu grad ridicat de complexitate. De asemenea, are o vastă experiență în dispute legate de contracte, inclusiv în ceea ce privește negocierea îi elaborarea acestora.

Cătălin este coautor al lucrării ”Noul Cod de procedură Civilă. Note. Corelații. Explicații.” publicate în anul 2012 la Editura C.H. Beck și al lucrării “Codul insolvenței. Note. Corelații. Explicații” publicate în anul 2017 la Editura C.H. Beck.